logo

Releasenotes Versie 4.4

Releasedatum: 18 juli 2017 - Bekijk andere releasenotes


Startpagina patiënten verder versimpeld

Als een patiënt inlogt dan is de startpagina het eerste wat deze persoon ziet. In deze nieuwe versie is de startpagina verder vereenvoudigd zodat de patiënt nog sneller een beeld heeft van wat er vandaag gedaan kan worden. Via de knoppen kan de patiënt snel naar de achterliggende onderdelen gaan en is het ook direct inzichtelijk als een onderdeel afgerond is.


Selectief kopiëren van oefeningen

In deze versie is de 'actie' dialoog bij het toewijzen van oefeningen door een behandelaar opgeruimd. Zo waren er eerst 2 verschillende manieren om oefeningen te kopiëren en dat is er nu nog maar één. Dit kopiëren is nu wel een stukje intelligenter geworden. Een behandelaar kan nu opgeven dat alle oefeningen of juist alleen de door hem of haar zelf toegewezen oefeningen gekopieerd moeten worden. Dit maakt het eenvoudiger om als multidisciplinair team in één oefenschema te werken

Tijdschrijven aangepast

Ook het tijdschrijven binnen het portaal is verder verbeterd voor zowel patiënten, behandelaren als applicatiebeheerders. Patiënten kunnen nu gebruik maken van de nieuwe 'droomweek' functionaliteit. Dit is een weekschema dat niet gekoppeld is aan een specifieke dag maar een beschrijving is van hoe hun ideale week er uit zou zien. De droomweek moet door een behandelaar aangezet worden voor patiënten waar dit nuttig voor is.Het invullen van een schema is nu ook iets eenvoudiger geworden doordat de categorieën niet langer verplicht zijn. Voor behandelaren is nu ook inzichtelijk wie voor het laatst de instellingen voor het tijdschrijven aangepast heeft. Ook handig: Applicatiebeheerders kunnen nu via 'instellingen' de kleuren van categorieën binnen het tijdschrijven aanpassen.

Doelgroepen koppelen aan een oefening of artikel

Bij het aanmaken of wijzigen van een oefening of artikel is het nu mogelijk om direct aan te geven bij welke doelgroep deze hoort. Hierdoor kun je sneller oefeningen aanmaken en is de kans dat je deze vergeet te koppelen een stuk kleiner geworden

Kleine verbeteringen

  • Patiënten zien nu in de App ook de instructies die de behandelaar opgegeven heeft bij een oefening
  • De dialoog voor het aanmaken van een nieuwe behandelaar is opgeruimd. Velden die niet gebruikt worden zijn aangepast en het geheel is wat compacter geworden.
  • Foutmeldingen bij het openen van een patiënten-onderdeel als behandelaar of andersom zijn verduidelijkt. Dit treed vooral op als men als behandelaar en patiënt tegelijkertijd inlogt.
  • De Marktplaats is uitgebreid met een overzicht van welke oefeningen er recent toegevoegd zijn

Vragen?

Neem contact met ons op via support@telerevalidatie.nl