logo

Releasenotes Versie 4.3

Releasedatum: 9 mei 2017 - Bekijk andere releasenotes


Aanpassingen in het beeldbellen

De leverancier van onze Beeldbel oplossing Vidyo heeft een verbetering doorgevoerd aan haar software. Hierdoor hoeven gebruikers van Google Chrome geen Vidyo Desktop meer te installeren! Het beeldbellen in Google Chrome werkt nu net als in Firefox en Internet Explorer/Edge. Dit maakt het beeldbellen weer een stukje eenvoudiger.

Tegelijkertijd hebben we ook de weergave in het portaal zelf aangepast. Als patiënt kreeg je alleen per E-mail een bevestiging van een nieuw ingepland consult of van een wijziging. Dit is nu allemaal ook te zien in het portaal zelf.


Meerdere opties bij het tijdschrijven

Bij het tijdschrijven kan een patiënt bij een activiteit een aantal schalen invullen. Bij de primaire schaal kun hier tot nu slechts één optie tegelijk ingevuld worden. Op verzoek van Rijndam en Roessingh is hier de mogelijkheid om een tweede optie aan te vinken bijgekomen. De primaire schaal bepaald de kleur van het blokje dus deze wijziging geeft creatieve patronen!

Opschonen dialoog nieuwe patiënt

De dialoog voor het aanmaken van een patiënt is in deze release wat opgeschoond. Op basis statistiek hebben we gekeken welke invoervelden wel en welke invoervelden niet gebruikt werden. Invoervelden die niet gebruikt worden of overbodig zijn verdwenen zodat de dialoog wat compacter en minder intimiderend is. Er is nu ook duidelijk gemarkeerd welke velden verplicht zijn. Zo kunt u eenvoudig en snel een nieuwe patiënt toegang kunt geven tot het online oefenen!


Laagdrempelige communicatie via het schriftje

Via het portaal is het mogelijk om te communiceren via berichten en digitale consulten. In deze release is hier een nieuwe vorm bijgekomen: Het schriftje. Via het schriftje kunnen behandelaren en (ouders van) patiënten onderling laagdrempelig communiceren. Er kunnen daarnaast eenvoudig foto's, video's, documenten en audiobestanden uitgewisseld worden en er kan direct gereageerd worden. Daarmee is het bedoeld als vervanger voor fysieke schriftjes die nu vooral binnen kinderrevalidatie nog wel eens ingezet worden.

Het verschil tussen het schriftje en berichten is dat het schriftje in te zien is door alle behandelaren, een bericht is alleen in te zien voor de geadresseerden. Het schriftje kan per doelgroep aan en uitgezet worden. Zo kun het ingezet worden bij groepen patiënten waarbij dit toegevoegde waarde heeft.

Kleine verbeteringen

 • Met dank aan Revalidatie Friesland: Als beheerder kan ik een apart template 'nieuw account' voor behandelaren en patiënten opgeven. Voorheen kregen behandelaren en patiënten E-mail op basis van een gedeeld template
 • Communicatie over een patiënt kan nu uitgezet worden via de 'instellingen'
 • Bij het zoeken van oefeningen voor het toewijzen bij een patiënt worden zoekcategorieën niet meer uitgeschakelt
 • Bij de artikelen tab bij een doelgroep wordt nu de volledige categoriestructuur getoond
 • Is het logboek een stuk sneller geworden

Opgeloste bugs

 • Alerts die als gelezen gemarkeerd zijn blijven gelezen
 • Artikelen met een bijlage worden weer correct getoond in de App
 • Bij een vragenlijst is het weer mogelijk om het vinkje 'wordt gemaild' uit te zetten
 • Bij 'Stamdata > Oefeningen > Persoonlijke oefeningen' worden nu weer enkel persoonlijke oefeningen getoond
 • Krijgen uitgeschreven patiënten geen huiswerkherinneringen meer
 • Er is een nieuwe permissie gekomen om de marktplaats te mogen bekijken

Vragen?

Neem contact met ons op via support@telerevalidatie.nl