logo

Releasenotes Versie 4.2

Releasedatum: 11 april 2017 - Bekijk andere releasenotes


Marktplaats

Om meer kennis te kunnen delen tussen verschillende organisaties, hebben wij een marktplaats voor u gemaakt. Op deze marktplaats kunt u doelgroepen vinden die andere orgianisaties beschikbaar gesteld hebben.

Wanneer u interesse heeft in één of meerdere doelgroepen, kunt u contact opnemen met Telerevalidatie.nl. U krijgt dan een offerte voor de afname van deze doelgroepen waarna de oefeningen overgezet worden naar het eigen portaal. Hier kunt u vervolgens direct mee aan de slag!

U kunt zelf ook doelgroepen beschikbaar stellen op de marktplaats. Het intellectuele eigendom blijft gewoon bij uw eigen organisatie en u kunt zelf de financiële vergoeding bepalen.


Oefeningen zoeken

Bij een oefening kunnen nu meerdere zoekcategorieën toegevoegd worden.

Wanneer u nu oefeningen toe wilt kennen aan een patiënt, kunt u deze zoekcategoriën gebruiken. Hierdoor kunt u sneller de oefeningen vinden die u toe wilt wijzen.

Shortlist

Om sneller uw veelgebruikte patiënten te vinden, kunt u deze nu toevoegen aan uw shortlist. Vervolgens kunt in het overzicht van al uw patiënten ervoor kiezen om alleen de patiënten te tonen die op uw shortlist staan. Ook wanneer u een nieuw digitaal consult aanmaakt of een nieuw bericht stuurt, komen de patiënten die op uw shortlist staan bovenaan te staan.


Elearning

Om beginnende behandelaren op weg te helpen is er nu een elearning module toegevoegd. In deze elearning module kunt u aan de hand van 9 eenvoudige filmpjes het portaal goed leren kennen. Op uw startpagina kunt u een link vinden naar deze elearning filmpjes.

Kleine verbeteringen

  • Alle pagina's worden nu sneller geladen.
  • Eenmaal toegewezen vragenlijsten kunnen nu ingetrokken worden.
  • U kunt bij een video aangeven dat deze herhaald moet worden.
  • Bij doelgroepen kunt u aangeven dat een patiënt automatisch uitgeschreven moet worden na een x aantal dagen.
  • U kunt nu aangeven dat u automatisch de nieuwste versie van het portaal op uw omgeving wilt hebben.
  • Bij de wizard in het activiteitenschema kunt u de doelen nu ook procentueel verhogen.
  • Emails worden nu minder vaak als spam herkend.

Vragen?

Neem contact met ons op via support@telerevalidatie.nl