logo

Releasenotes Versie 2023-3

Releasedatum: 29 augustus 2023 - Bekijk andere releasenotes


Op 29 augustus is er een nieuwe release van het Telerevalidatie.nl portaal uitgekomen. Op deze pagina staan alle wijzigingen beschreven.

Zoeken in de Marktplaats

Een veelgevraagde feature is het kunnen zoeken van oefeningen in de marktplaats. Dit is nu gerealiseerd! Vanaf nu kun je in de Marktplaats oefeningen zoeken op een vergelijkbare manier als tijdens het klaarzetten van oefeningen voor een patiënt

Tijdindeling

Binnen de tijdindeling zijn er een aantal wijzigingen geweest.

Kopiëren van een week

Het was al mogelijk om binnen de tijdindeling een dag te kopiëren. Het is nu ook mogelijk een hele week te kopiëren. Hiervoor kan een patiënt of behandelaar naar de weekweergave gaan en op "Kopieer week" klikken. Bestaande activiteiten in de nieuwe week worden niet overschreven.

Formaat categorie indeling

De weergave van de gekleurde vierkantjes met categorieën is vergroot. Hierdoor is duidelijker zichtbaar welke categorie een activiteit heeft.

Dag en weekweergave in PDF export

Er is een nieuwe PDF export bijgekomen waarop elke dag een eigen bladzijde heeft. In deze export zijn de activiteiten beter te lezen. De PDF export is bedoelt om opgeslagen te worden in een elektronisch dossier als naslagwerk.

De bestaande weekrapportages zijn hernoemd naar 'Volledig' en 'Compact'. De 'Volledige' export toont alle activiteiten zonder rekening te houden met de duur en begintijd van een activiteit. De 'Compacte' export houdt wel rekening met de begintijd en duur van een activiteit. Daardoor worden kortdurende activiteiten dan heel klein weergegeven en zijn niet altijd goed leesbaar.

Zichtbaarheid van vragenlijsten

Als dezelfde vragenlijst een heel aantal keer klaargezet is worden niet alle vragenlijsten standaard meer getoond. Voor een compacte weergave worden alleen de meest recente vragenlijsten getoond. Via 'Laad meer resultaten' kan je ook de oudere vragenlijsten inzien.

Patiënten opnieuw inschrijven

De uitschrijving van een patiënt ongedaan maken kon al maar de dialoog hiervoor was tekstueel niet heel duidelijk. Dit is nu aangepast zodat het duidelijk is dat het om opnieuw inschrijven gaat.

Klaarzetten van oefeningen

Het is nu ook mogelijk om vanuit de dialoog met details een oefening gelijk klaar te zetten voor een patiënt. Zo kan je deze direct klaarzetten zonder de oefening opnieuw op te zoeken.

Kleine wijzigingen

  • Bij informatie items van Therapieland.nl of Act Guide kun je nu wel aangeven of de antwoorden vertrouwelijk zijn en een interne opmerking toevoegen.
  • Bij exporteren van het oefenschema naar PDF wordt er van elke oefening nu ook een thumbnail van de bijbehorende video getoond.
  • Bij het aanpassen van de uitschrijfdatum van een patiënt worden de doelgroepen die stoppen op dezelfde datum ook aangepast.
  • Bij het zoeken van oefeningen bij een patiënt kan er op de 'Alles' tab nu ook gebruik gemaakt worden van alle zoekfilters.
  • Bij invullen van een vragenlijst is de 'Opslaan' knop vervangen door een knop 'Afronden'. Hierdoor is duidelijker dat elk antwoord direct opgeslagen wordt en de 'Afronden' knop alleen de status van de vragenlijst zelf aanpast.
  • Patiënten kunnen nu ook zelf een vragenlijst naar PDF exporteren.
  • Bij het klaarzetten van een vragenlijst of informatie item voor een patiënt kun je nu via een datumprikker de datum opgeven per wanneer deze beschikbaar moet zijn.

Vragen?

Neem contact met ons op via support@telerevalidatie.nl