logo

Releasenotes Versie 2022-2

Releasedatum: 12 juli 2022 - Bekijk andere releasenotes


Op 12 juli is er een nieuwe release van het Telerevalidatie.nl portaal uitgekomen. Op deze pagina staan alle wijzigingen beschreven. Om deze wijzigingen ook meer onder de aandacht te brengen van behandelaren is onderstaande video gemaakt. Elke behandelaar krijgt deze eenmalig te zien bij de eerste keer inloggen na het uitvoeren van de release.

Oefenhistorie van een patiënt

Als patiënt kun je bij je oefeningen aangeven dat je deze gedaan hebt. Dat kwam dan terug in het dagoverzicht, maar daar bleef het dan bij. Je kon niet eenvoudig zien welke oefeningen je de afgelopen weken gedaan had. Ook kon je als patiënt niet duidelijk zien dat de instructies van een oefening gedurende de tijd aangepast zijn, waardoor je dezelfde oefening vaker of langer uitgevoerd hebt. Om patiënt en behandelaar hierover beter te informeren zijn er daarom de volgende wijzigingen gemaakt.

Als patiënt kan ik mijn oefenhistorie inzien

Er is nu een extra Historie icoon beschikbaar op de pagina met alle oefeningen. Er verschijnt dan een overzicht met alle klaargezette oefeningen van de laatste twee maanden. Per dag kan de patiënt dan zien of de oefeningen als gedaan gemarkeerd zijn.

Als patiënt en behandelaar kan ik het instructieverloop van een oefening inzien

Bij het openen van een oefening is er in de dialoog nu een extra tab ‘Historie’ beschikbaar gekomen. Als u hierop klikt verschijnt er een pagina met het instructieverloop voor de oefening. U ziet welke instructies er voor welke periode geweest zijn en welke instructies er nog gaan komen. Verder kan je zien welke dagen de oefening gepland was en of deze ook is uitgevoerd. Tenslotte kan je het verloop van de sets en herhalingen zien in een grafiek.

Uitgebreidere E-mail met opdrachten

Patiënten die nieuwe opdrachten klaar hebben staan, krijgen hier per E-mail bericht over. Dat was tot nu toe alleen een algemene melding dat er opdrachten waren. Het is nu mogelijk het E-mailtemplate aan te passen zodat in de E-mail staat hoeveel oefeningen, informatie-items of vragenlijsten het betreft.

Vanwege privacywetgeving mogen we in de E-mail helaas niet de namen van de oefeningen, informatie-items of vragenlijsten opnemen. Dit geeft namelijk een indicatie over de reden van behandeling van de patiënt en valt daarmee onder bijzondere persoonsgegevens.

Nieuwe inhoud in de Marktplaats

Er wordt regelmatig nieuwe inhoud toegevoegd aan de Marktplaats. Als er nieuwe inhoud is dan nemen we dit op in deze nieuwsbrief maar dit is nu ook in te zien via het Portaal. Er staat dan een rode melding achter de Marktplaats in je eigen portaal. U kunt dan eenvoudig doorklikken en zien welke oefeningen er nieuw toegevoegd zijn. Oefeningen die je organisatie al gedownload heeft, zijn verborgen zodat het overzichtelijk blijft.

Content

In samenwerking met Careyn zijn 32 logopedie oefeningen opgenomen. Deze nieuwe content is momenteel beschikbaar in de Marktplaats. Indien er vanuit jullie centrum wensen zijn voor het opnemen van nieuwe content, dan horen we het graag! Daarnaast is de categorisering van alle content aangeboden door Telerevalidatie. gecheckt en aangepast op jullie portaal. Let er hierbij op dat jullie eigen content op het portaal niet door ons gecategoriseerd kan worden. De categorisering van deze content is de eigen verantwoordelijkheid.

Kleine verbeteringen

  • Als beheerder kan ik nu per rol aangeven of professionals met die rol patiënten lid mogen maken van een team waar die professional zelf geen lid van is;
  • Als professional kan ik tijdens het klaarzetten van oefeningen ook filteren op alleen volwassenen oefeningen in plaats van alleen oefeningen voor kinderen
  • Als patiënt kun je in het portaal nu ook zien dat je antwoorden ingevuld hebt bij een informatie item;
  • Als patiënt kan ik via Mijn profiel de volledige disclaimer tekst inzien voor het toestaan van Persoonlijke media;
  • Als beheerder kan ik bij de Licenties inzien wanneer een professional voor het laatst gebruik heeft gemaakt van Therapieland en/of Act Guide inhoud.

Vragen?

Neem contact met ons op via support@telerevalidatie.nl