logo

Releasenotes Versie 2021-4

Releasedatum: 14 december 2021 - Bekijk andere releasenotes


Op 14 december is er een nieuwe release van het Telerevalidatie.nl portaal uitgekomen. Op deze pagina staan alle wijzigingen beschreven. Om deze wijzigingen ook meer onder de aandacht te brengen van behandelaren is onderstaande video gemaakt. Elke behandelaar krijgt deze eenmalig te zien bij de eerste keer inloggen na het uitvoeren van de release.

Nieuwe detailpagina van een patiënt

Als behandelaar kun je van elke patiënt een detailpagina bekijken. Via de verschillende tabbladen kun je vervolgens inzien wat voor informatie, vragenlijsten of oefeningen er klaarstaan voor de patiënt. Wat hierin miste, was een overzicht van wat de patiënt de laatste paar dagen gedaan heeft en welke opdrachten er de komende periode klaarstaan. Deze informatie is op de verschillende tabbladen wel terug te vinden, maar tot nu toe niet in één overzicht. In deze release is er wel zo een overzicht toegevoegd.

Zo ziet u op de nieuwe pagina een samenvatting van de acties die de patiënt heeft uitgevoerd. Als u hier klikt op details dan volgt de volledige lijst en kan je doorklikken naar bijvoorbeeld een nieuw bericht in het schriftje of een ingevulde vragenlijst.

Ook is er een samenvatting van de opdrachten die de komende dagen klaar staan voor de patiënt. Hierdoor kan je in één oogopslag zien of dit voldoende is of dat dit aangevuld kan worden.

Ook is nu nadrukkelijker inzichtelijk welke collega’s de meeste interactie hebben met deze patiënt. Bij multidisciplinaire zorg zijn er vaak meerdere behandelaren betrokken en zo is te zien welke dit voor deze patiënt zijn.

Filteren van het schriftje

Het schriftje wordt steeds vaker ingezet voor patiënten. Dit betekent dat voor patiënten die langer onder behandeling zijn er steeds meer berichten in het schriftje staan. Dit maakt het soms lastig om de relevante berichten terug te vinden. Voor professionals is er op het ‘Schriftje’-tabblad daarom een filtermogelijkheid gekomen.

Hiermee is het mogelijk om berichten te filteren op basis van de functie van de afzender. Zo kun je alle berichten filteren die door de groepsleiding gestuurd zijn of juist door de fysio- of ergotherapie.

Bij elke professional kan een functie opgegeven worden via ‘Mijn Profiel’ of via ‘Beheer -> Professionals’. Die functie wordt ook gebruikt bij het filteren. Het is aan te raden om die functies zo uniform mogelijk te houden, zodat er geen overvloed aan filtermogelijkheden ontstaat.

Releasenotes van de bugreleases

Tot voor kort maakten we alleen releasenotes van de kwartaalreleases. Vanaf deze versie gaan we ook korte releasenotes maken van elke bugrelease die we uitleveren. Als er een nieuwe bugrelease uitgeleverd wordt, krijgt elke beheerder hiervan een notificatie in het portaal. Je kan dan doorklikken naar een pagina met een beschrijving van de laatste wijzigingen.

Kleine verbeteringen

  • Tijd huiswerkmeldingen aan te passen; Via ‘Beheer -> Instellingen’ is het nu mogelijk om aan te geven hoe laat de huiswerk herinneringen verstuurd worden. Standaard staat dit op 9:30 maar dit kan nu dus aangepast worden. De instelling is voor alle patiënten identiek. Het is niet mogelijk om dit per patiënt of doelgroep aan te passen.
  • Readspeaker beschikbaar voor alle klanten; De voorleesfunctie van informatie items en de helpfunctie is nu beschikbaar voor alle klanten.
  • Bewerken van een informatie item; De lay-out van het bewerken van een blok binnen een informatie item is aangepast. Deze is qua vormgeving nu vergelijkbaar met het bewerken van een vragenlijst.
  • Herhalende vragenlijsten bij een doelgroep; Het is nu mogelijk bij een doelgroep bij een vragenlijst aan te geven dat deze zich moet herhalen en wat de frequentie hiervan is.

Vragen?

Neem contact met ons op via support@telerevalidatie.nl