logo

Releasenotes Versie 2019-4

Releasedatum: 10 september 2019 - Bekijk andere releasenotes


Beheer van informatie items

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van de informatie items tijdens de behandeling. Omdat er ook steeds meer informatie items zijn, hebben we een aantal verbeteringen gedaan om dit te kunnen beheren.


  • Er is van elk informatie item de historie te zien met elke interactie. Zo kunt u zien wanneer een item voor het laatst aangepast is en door wie. Ook is er te zien wie de meeste wijzigingen gedaan heeft. Dit maakt het makkelijker om de inhoud ook actueel te houden.
  • Er is een overzicht gekomen van alle informatie items die de laatste 6 maanden niet aangepast zijn. Hiermee wordt zichtbaar welke inhoud mogelijk geactualiseerd moet worden.
  • Bij het maken van een informatie item kan nu een volgorde opgegeven worden voor het sorteren. Als deze volgorde is opgegeven dan wordt deze gebruikt in plaats van de alfabetische volgorde. Hierdoor is het niet meer nodig om de titel van een informatie item met getal te laten beginnen om de sortering te beïnvloeden.
  • Informatie items kunnen nu ook onderdeel gemaakt worden van een basisprogramma. Hiermee is het mogelijk om per week op te geven dat er die maandag extra informatie beschikbaar moet komen voor de patiënt.

Teamstatistieken

Via de statistiekmodule kunt u statistische informatie downloaden over het gebruik van het portaal. Dit is nu alleen ruwe data die u zelf kunt interpreteren. Bij de teams is deze zelfde informatie nu beschikbaar in de vorm van ene klein dashboard. Per team kunt u zien wat er de laatste maand gebeurd is en hoe dit zich verhoudt tot de maand ervoor.


Tijdindeling

De tijdindeling heeft ook een aantal verbeteringen gekregen. Zo is het nu mogelijk voor patiënten die nachtdienst hebben makkelijker om hun activiteiten te registreren. Voorheen konden activiteiten rond de datumovergang niet eenvoudig toegevoegd worden en dat kan nu wel. Ook worden activiteiten die voor 12 uur 's nachts starten maar pas later afgelopen zijn correct weergegeven. Daarnaast is het laden van de activiteiten in de App een stuk versnelt.

Kleine verbeteringen

  • Het is nu mogelijk om ook videobestanden met het MTS formaat toe te voegen als bijlage bij een bericht of in het schriftje. Er is ook een helpitem waarin alle toegestane bestandsformaten staan.
  • De database back-ups worden nu op nog een derde locatie opgeslagen. Hierdoor weten we zeker dat bij het uitvallen van een datacentrum of aanbieder de data veilig en beschikbaar blijft.
  • Naast behandelaren kunnen patiënten nu ook de filmpjes uit het schriftje downloaden naar hun eigen computer.

Vragen?

Neem contact met ons op via support@telerevalidatie.nl