logo

Releasenotes Versie 2018-5

Releasedatum: 23 oktober 2018 - Bekijk andere releasenotes


App

Ook in deze release heeft de App weer nieuwe functionaliteit gekregen. Zo kan een patiënt, als dit aanstaat bij de doelgroep, nu ook de doelen inzien. Afhankelijk van de rechten kan een patiënt een bestaand doel dan ook afronden of juist een nieuw doel aanmaken.


Daarnaast is de activiteitenweger nu ook beschikbaar via de App. Het eenmalig 'wegen' van de activiteiten gaat via het portaal maar elke dag invullen wat er gedaan is kan nu ook via de App. De patiënt kan per dag ook het totaal aantal punten inzien.

Oefenschema naar PDF exporteren

Het oefenschema is nu niet alleen online in te zien maar nu ook te exporteren. De patiënt of behandelaar kan nu een export maken van de oefeningen en hierbij kiezen of alleen het oefenschema, alleen de instructies of juist beidde in de PDF terug moeten komen.


Als de instructies mee geëxporteerd worden dan bevat de PDF voor elke oefening ook een linkje naar de video. Hiermee kunnen patiënten ook na het afronden van de behandeling de video's blijven bekijken.

Sneller tijdindeling vullen

Om het de patiënt makkelijker te maken kan deze nu nog sneller de tijdindeling invullen. Bij het toevoegen van een activiteit is er nu een extra knop 'Opslaan, volgende aanmaken'. Als de patiënt hier op klikt wordt de activiteit opgeslagen en wordt het formulier weer leeggemaakt. De begintijd staat dan vervolgens op de eindtijd van de vorige activiteit waardoor een patiënt zelf minder informatie op hoeft te geven. Deze manier van opslaan werkt op het portaal en in de App


Persoonlijke oefeningen

Niet elke patiënt wil dat er beeldmateriaal van hem/haar geüpload wordt in het portaal. Via de nieuwe 'Disclaimer Toestemming uploaden persoonlijke media' kan een patiënt nu zelf expliciet toestemming geven voor het uploaden.

Als een patiënt geen toestemming geeft dan krijg een behandelaar die een persoonlijke oefening toe wil voegen hier een waarschuwing over. Er kan dan nog wel een persoonlijke oefening toegevoegd worden maar dit mag geen beeldmateriaal van de patiënt zelf zijn.

N.B. De disclaimer staat standaard uit en kan door een applicatiebeheerder aangezet worden.

Verder kan je nu bij het toevoegen van een persoonlijke oefening direct de instructies toevoegen.

Kleine verbeteringen

  • De teksten van de helppagina zijn weer nagelopen en er zijn extra artikelen bijgekomen over o.a. patiënten in- en uitschrijven
  • Een applicatiebeheerder kan nu zelf een favicon uploaden
  • Bij de instructies van een basisprogramma kun je nu ook aangeven hoe veel sessies er op een dag gedaan moeten worden
  • De het vinkje 'Blijf ingelogd' bij het inloggen wordt nu standaard verborgen. Dit kan via de instellingen weer aangezet worden.
  • Bij het activiteitenschema kun je nu ook gebruik maken van decimalen bijvoorbeeld voor als een hele minuut erbij te veel is.

Vragen?

Neem contact met ons op via support@telerevalidatie.nl