logo

Releasenotes Versie 2018-2

Releasedatum: 6 maart 2018 - Bekijk andere releasenotes


Grotere rol mantelzorgers en andere zorgprofessionals

Met de nieuwe release is er extra functionaliteit beschikbaar gekomen voor de patiënt. Deze kan nu zelf mantelzorgers of andere zorgprofessionals uitnodigen om zijn of haar data in te zien. De patiënt beslist zelf wie er toegang krijgt tot welke gegevens en kan deze toegang zelf ook weer intrekken. De patiënt beslist per persoon of er inzage in het oefenen, de artikelen en het activiteitenschema mogelijk is. Privacygevoelige zaken zoals de tijdindeling en de berichten kunnen niet gedeeld worden.

Let op: Deze functionaliteit moet door een beheerder eenmalig aangezet worden voordat patiënten hier gebruik van kunnen maken.

Feedbackformulier voor de patiënt

Door tijdens het revalidatieproces feedback te vragen van de patiënt over de inzet van het portaal kan er waardevolle informatie opgehaald worden. In deze nieuwe release is daarom een nieuwe vragenlijst toegevoegd waarmee dit gedaan kan worden. Beslis zelf of, en zo ja wanneer, je deze vragenlijst aan wilt bieden aan je patiënten. De uitkomsten van de vragenlijst zijn standaard niet zichtbaar voor de reguliere behandelaar maar zijn wel anoniem te exporteren om de uitkomsten te kunnen bekijken. Wij zijn erg benieuwd naar de feedback en suggesties die hiermee verzameld gaan worden!

Implementatietoolkit

Om het implementeren binnen uw organisatie eenvoudiger te maken is er een implementatietoolkit gemaakt. Hier in vindt u een checklist van punten waar u aan kunt denken, naslagwerk en voorbeelddocumenten. Hiermee kunt u gebruik maken van de ervaring van anderen bij het implementeren binnen uw eigen organisatie. Heeft u zelf een document waarvan u denkt dat anderen hier baat bij hebben? Mail dit dan naar support en wij plaatsen dit er bij!

Kleurtjes en icoontjes

Met deze nieuwe release is er voor de beheerders meer invloed over de kleuren van het portaal. Via de instellingen kunt u nu zelf beslissen welke kleur het menu, de icoontjes, linkjes etc moeten zijn. Dit zal de voorgedefinieerde kleurstijlen die we nu voor de meeste organisaties hebben gemaakt vervangen.

Ook is er een nieuwe mogelijkheid om bijvoorbeeld artikelen iets meer kleur te geven. Bij het vormgeven van een artikel kunt u nu gebruik maken van circa 3.000 icoontjes in een breed aantal gebieden. De icoontjes zijn kleurrijk en zijn in de lijn van de andere icoontjes die in dit portaal gebruikt worden. Hiermee kunt u de artikelen weer net iets aantrekkelijker maken.

Kleine verbeteringen

  • Artikelen in meerdere pagina's; Een artikel kan nu bestaan uit meerdere pagina's. Langere artikelen kunt u nu dus opknippen in kortere, meer overzichtelijke, pagina's.
  • De inlogpagina is opnieuw gestyled zodat deze beter past bij de hoeveelheid inhoud die de meeste organisaties hierop tonen. Verder is er een extra validatie op het veld E-mailadres gekomen zodat duidelijker is dat hier een E-mailadres ingevoerd moet worden.
  • Berekening actiefste behandelaar kijkt ook naar berichten en schriftje
  • Bij het toewijzen van een artikel kun je deze artikelen koppelen aan een doel

Vragen?

Neem contact met ons op via support@telerevalidatie.nl